Contact

Kennis van zonne-energie

Martijn maakt al tijdens zijn studie in ’94 kennis met zonne-energie. Daarna – als technisch adviseur in ontwikkelingsprogramma’s in Ethiopië en Mali – installeert hij stand-alone zonne-energie systemen. In 2003 start hij zijn bedrijf in Aalten, dat zich al snel specialiseert in advisering en installatie van zonne-energiesystemen. Het bedrijf en team groeit. Margreet komt erbij en brengt ervaring in op onder meer organisatorisch en logistiek vlak. ‘Onze verschillende expertises vullen elkaar goed aan. Ik ben trots dat Margreet het bedrijf is komen versterken. Samen spelen we nog beter in op de vragen van de klant. We hebben een goede naam opgebouwd en worden regelmatig ‘Dé Zonne-Energie Specialist van de Achterhoek’ genoemd, dat geeft voldoening’, zegt Martijn. ‘Met onze eigen medewerkers én onze klanten gaan we door met het realiseren van goed renderende zonne-energie systemen.

Maatschappelijk Verantwoord & Duurzaam ondernemen, ’n hobby

Zevenbergen Zonne-energie werkt met een eigen team van vast personeel. Dit draagt bij aan de kwaliteit, veiligheid & het werkplezier. Ons kantoor is in een 100 jaar oud pand dat sterk is verduurzaamd: stroom komt allicht van zonnepanelen; gasverbruik wordt sterk bespaard door een combinatie van een zonneboiler (tapwater en verwarming), warmtepomp, houtkachels en infrarood verwarming. De isolatie is conform moderne maatstaven. Klanten worden CO2vrij bezocht met een elektrische bedrijfsauto, geladen op zonnestroom. Onze gescheiden afvalstromen zijn gericht op hergebruik en recycling.

Begin 2017 is onze loods door lokale bedrijven gerealiseerd. Er is gewerkt met 2e hands- c.q. herbruikbaar materiaal met hoge isolatiewaarde. De 2e hands heftruck rijdt op zonnestroom.
Sinds najaar 2018 wekken 96 zonnepanelen op de loods zoveel stroom op, dat onze milieu voetafdruk niet energie neutraal is, maar Energie Postitief! 

Een werkwijze waar we trots op zijn en waar we kritisch op blijven.
Volgende stap: voort met de  overgang naar 100% elektrisch rijden!