Contact

Kennis van zonne-energie

Martijn maakt al tijdens zijn studie kennis met zonne-energie. Daarna – als technisch adviseur in ontwikkelingsprogramma’s in Ethiopië en Mali – installeert hij stand-alone zonne-energie systemen. In 2003 start hij zijn bedrijf in Aalten, dat zich al snel specialiseert in advisering en installatie van zonne-energiesystemen. Het bedrijf groeit. Margreet komt erbij en brengt ervaring in op onder meer organisatorisch en logistiek vlak. ‘Onze verschillende expertises vullen elkaar goed aan. Ik ben trots dat Margreet het bedrijf is komen versterken. Samen spelen we nog beter in op de vragen van de klant. We hebben een goede naam opgebouwd en worden regelmatig ‘Dé Zonne-Energie Specialist van de Achterhoek’ genoemd, dat geeft voldoening’, zegt Martijn. ‘Met onze eigen team én onze klanten gaan we door met het realiseren van goed renderende zonne-energie systemen.

Maatschappelijk Verantwoord & Duurzaam ondernemen, ’n hobby

Zevenbergen Zonne-energie werkt met een vast eigen team. Dit draagt bij aan de kwaliteit, veiligheid & het werkplezier. Ons kantoor is in een 100 jaar oud pand dat sterk is verduurzaamd: stroom komt allicht van zonnepanelen; gasverbruik is minimaal door een combinatie van een zonneboiler, warmtepomp, houtkachels en infrarood verwarming. De isolatie is naar moderne maatstaven. Klanten worden CO2vrij bezocht met een elektrische auto, geladen op zonnestroom. Onze gescheiden afvalstromen zijn gericht op hergebruik en recycling.

Ons loodsterrein is met lokale bedrijven gerealiseerd. Er is gewerkt met 2e hands- c.q. herbruikbaar materiaal met hoge isolatiewaarde. 
De 100 zonnepanelen op het dak wekken zoveel stroom op, dat onze bedrijfs- ‘voetafdruk’ niet energie neutraal is, maar Energie Postitief! 

Een werkwijze waar we trots op zijn en waar we kritisch op blijven.
Recente stappen: de aanschaf van een mobiele kraan om het werk fysiek lichter te maken & de aanschaf van de E-crafter, ofwel een 100% elektrische werkbus voor de montages bij de klant!