Infrarood verwarming

Met de komst van de herfst gaat bij menigeen de centrale verwarming weer aan. Om het verbruik in huis van gas naar (zonne-)stroom te verschuiven, vroegen onze klanten ons naar de mogelijkheden van verwarmen met infrarood panelen. 
Infrarood is de warmte waarmee de zon de aarde verwarmt. Infrarood panelen verspreiden een aangename en natuurlijke warmte. Ze verwarmen niet de ruimte (lucht), maar direct de mensen en meubels. Infrarood panelen worden veelal geplaatst in de badkamer, keuken of boven een bureau. Kortom plekken waar – als u er bent – het behaaglijk wilt hebben, maar waar u verder niet overbodig wilt verwarmen. Infrarood verwarming werkt goed naast de CV en verlegt uw gasverbruik naar (zonne-)stroom.

We leveren panelen van ThermIQ uit Schiedam, producent van hoogwaardige infrarood panelen. De keuze voor dit merk wordt, naast onze opgebouwde ervaring met hen, versterkt door Urgenda, die via de site Thuisbaas.nl eerlijke informatie geeft over duurzame oplossingen voor in huis. We zijn partner van ThermIQ & Thuisbaas, en kunnen dezelfde prijzen (incl. kortingen) hanteren als bij hen aangeboden.

Klik op de logo’s voor de links.
Logo ThermIQLogo Thuisbaas 2