Werkwijze Zevenbergen

Afspraak bij u thuis

Om de mogelijkheden op te nemen en uw wensen te bespreken, maken we een afspraak bij u thuis voor een vrijblijvend gesprek. Martijn Zevenbergen neemt hierbij als uitgangspunt: een optimaal rendement, een passende opstelling voor het beschikbare dakvlak en een mooi optisch geheel. Hierbij bieden we praktische oplossingen. We geven u een persoonlijk advies en werken dit in een toegespitste offerte uit. Als u akkoord bent met onze offerte, plannen we samen de datum voor plaatsing en melden we u bij de netbeheerder aan voor salderen.

Offerte altijd met collectief inkoop voordeel

Elk systeem is maatwerk, afgestemd op uw situatie. Omdat we als specialist veel systemen installeren, kopen we veelal in bij de producenten zelf met ‘groot afnemer kortingen’. Dit voordeel van ‘collectief inkopen‘ rekenen we aan u als klant door. Zo krijgt u hoogwaardig materiaal tegen een scherpe prijs.

Montage

Montage

Op de dag van plaatsing arriveren we rond 8:30 uur met het materiaal. Afhankelijk van de grootte van het systeem komt Martijn Zevenbergen met één of twee medewerkers. De plaatsing wordt veelal in één dag afgerond.

’s Morgens: De steiger wordt opgezet en het systeem wordt exact uitgemeten op het dak. Dan wordt het montagemateriaal geplaatst. Het systeem rust niet op de dakpan, (die daar niet voor gemaakt is) maar wordt op de dakbalken geschroefd.

De bekabeling wordt vanaf het dak naar de omvormer binnen geleid, en vanaf daar verder naar de groepenkast. De bekabeling wordt zo esthetisch mogelijk weg gewerkt, bijv. via loze leidingen.

’s Middags: Als de profielen op het dak liggen, worden de panelen gemonteerd. Hierbij wordt gelet op doorlopende lijnen, zodat het systeem recht en uitgelijnd als één mooi vlak komt te liggen. Tot slot volgt binnen de aansluiting van het systeem.

Oplevering

Het systeem wordt met uitgebreide uitleg aan u opgeleverd, waarbij u alle informatie van het materiaal mét de garantiebewijzen op papier in een bewaarmap krijgt uitgereikt.

Van het geplaatste systeem maken we foto’s, waarmee we bij een onafhankelijke bedrijf een systeemcontrole voor u aanvragen. Zo kan u het functioneren van uw systeem optimaal volgen. Eventueel verzorgen we het indienen van de BTW vordering bij de Belastingdienst.

Vragen?

Heeft u nadien nog vragen? Deze beantwoorden we graag, ook op langere termijn.

Opname bij u thuis

In onze bedrijfsvoering maken we bewuste keuzes. Zo hebben we géén showroom. Elke situatie verschilt ten slotte en dient ter plaatse te worden bekeken. Hiervoor gaan we vrijblijvend bij u thuis in gesprek.

Vaste contact, persoonlijk

Onze klanten vinden het heel prettig dat ze te maken hebben met vaste contactpersonen. Martijn is uw adviseur in het voortraject en monteur, samen met ons eigen personeel. Margreet is het vaste aanspreekpunt die alle zaken rond planning, inkoop, administratie, facturatie en BTW vordering verzorgd. Dit werkt helder, transparant, prettig & persoonlijk. 

We zijn er erg blij mee én trots op dat onze klanten doorgaans érg tevreden zijn met hun systeem en onze werkwijze.