Werkwijze Zevenbergen

Afspraak aan huis

Op uw verzoek stellen we een offerte op. Als deze aanspreekt, maken we een afspraak aan huis om de mogelijkheden en uw wensen te concretiseren. Onze uitgangspunten daarbij zijn: een optimaal rendement, een passende opstelling voor het beschikbare dakvlak cq stroomverbruik en een mooi optisch geheel. Hierbij bieden we praktische oplossingen. 

Offerte altijd met collectief inkoop voordeel

Elk systeem is maatwerk, afgestemd op uw situatie. Omdat we als specialist veel systemen installeren, kopen we in bij de producenten zelf met ‘groot afnemer kortingen’. Dit voordeel van ‘collectief inkopen‘ rekenen we aan u door. Zo krijgt u hoogwaardig materiaal tegen een scherpe prijs.Montage

Montage

Op de dag van montage arriveren we rond 8:00 uur met het materiaal. De plaatsing een aansluiting wordt veelal in één dag afgerond.

Na opbouw van de steiger wordt het systeem exact uitgemeten op het dak. Dan wordt het montagemateriaal geplaatst. Het systeem rust niet op de dakpan, (die daar niet voor gemaakt is) maar wordt op de dakbalken geschroefd.

De bekabeling wordt vanaf het dak naar de omvormer binnen geleid, en vanaf daar naar de groepenkast. De bekabeling wordt zorgvuldig vastgelegd en esthetisch weg gewerkt, bijv. via loze leidingen.

Bij de plaatsing van de zonnepanelen wordt gelet op doorlopende lijnen, zodat het systeem recht en uitgelijnd als één mooi vlak komt te liggen.
Na aansluiting in de groepenkast is uw systeem operationeel. 

Oplevering

Bij de oplevering krijgt u uitgebreide uitleg en alle informatie van het materiaal mét de garantiebewijzen in een bewaarmap uitgereikt.

Van het geplaatste systeem maken we foto’s, waarmee we bij een onafhankelijke bedrijf een systeemcontrole voor u aanvragen. Zo kan u het functioneren van uw systeem optimaal volgen. Eventueel verzorgen we het indienen van de BTW vordering bij de Belastingdienst.

Aanspreekpunt

Onze klanten vinden het prettig dat ze te maken hebben met vaste, goed bereikbare contactpersonen. Dit werkt helder & persoonlijk. 

We zijn er erg blij mee én trots op dat onze klanten doorgaans érg tevreden zijn met hun systeem en onze werkwijze.